Annons
Branschaktuellt Lön

Håll dig uppdaterad!

Srf konsulterna är väldigt måna om att du som Auktoriserad Lönekonsult har möjlighet att hålla dig uppdaterade på vad som händer i och kring lönebranschen.
Text: Zennie Sjölund

En stor utmaning för yrkesrollen är omvärldsbevakning. Källorna till influenser och impulser är många, flödet av olika typer av information man kan ha nytta av att ta till sig är oerhört stort. Löneområdet är dessutom brett som kräver ständig uppdatering. Som en service till våra Auktoriserade Lönekonsulter finns ALK-puls, ett frivilligt test för att se att du hänger med i utvecklingen, och ge dig en möjlighet att fånga upp om du har missat något! Som Auktoriserad Lönekonsult förväntas du agera proaktivt och ALK-puls ger dig en möjlighet att hålla en bra omvärldsbevakning. Dessutom på ett roligt sätt!

För att ytterligare stärka incitamentet för dig att göra ALK-puls och för att du ska se till att hålla dig uppdaterad så väljer nu Srf Utbildningsråd att låta ALK-puls ge aktualitetstimmar. En förutsättning är att du som Auktoriserad Lönekonsult genomför samtliga ALK-puls med alla rätt under ett kalenderår. Du har obegränsat antal försök och de utförliga svaren bygger på dina kunskaper. Du får då tillgodoräkna dig två aktualitetstimmar. ALK-puls#4 för 2016 finns tillgänglig under hela novembermånad. Från januari 2017 kan du tillgodoräkna dig aktualitetstimmar för ALK-puls.

Gör ALK-puls här >> (inloggning krävs)

Se våra validerade löneutbildningar >>

Aktuella artiklar
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons