Annons
Branschaktuellt Lön Redovisning

Srf dagarna 2017: Inbjudna av Srf kretsar

Vid förra årets Srf dagar hade Srf Västra kretsen bjudit in två medlemmar som tidigare aldrig varit med på dessa dagar. I år hade även Srf GävleDala kretsen och Srf Sydöstra kretsen hängt på.
Text: Tina Sjöström

– Det här gör vi för att fler ska få upp ögonen för hur värdefulla dessa dagar är för oss i branschen, säger Västra kretsens ordförande Maria Lindström från Göteborg.

Maria Lindström

Kriteriet är att man aldrig tidigare deltagit vid Srf dagarna. Förfarandet att välja ut vilka som skulle få detta ”stipendium” har skilt sig något mellan kretsarna. I Västra kretsen har intresserade gjort en ansökan via mejl och i GävleDala- och Sydöstra kretsen blev det en utlottning vid kretsårsmötena.

Fem rookies blev utvalda och vi var så klart tvungna att fråga några av dem hur de upplevde dessa två dagar.

Carl-Oskar Oscarson, DP Ekonomikonsult i Borås. Västra kretsen.

Det var en positiv överraskning att bli utvald och de här dagarna har verkligen levt upp till mina förväntningar, de har varit väldigt givande. Jag jobbar på en liten byrå, vi är bara fyra personer, så nu har jag passat på att samtala med andra kollegor i branschen. Det här blir en naturlig mötesplats. Det var intressant att vara med på kongressen, vi vill ju att Srf konsulerna ska vara en viktig del i vår yrkesroll, då skadar det inte att också vara delaktig. Jag har fått flera tankeställare som jag tar med mig hem. För mig har Srf dagarna varit nyttiga nyheter under trevliga former.


Helen Thorbjörn Lans, Fantastiska Tider AB, Göteborg. Västra kretsen.

– Det var riktigt kul att få åka hit, för mig blev det pricken över i eftersom jag har en ganska nystartad firma. Här har jag fått möjlighet att träffa kollegor och diskuterat, ett mycket bra informationsutbyte. Jag har försökt vara med på allt och det var ungefär som jag tänkte mig. Det bästa för mig var Löneforum där de pratade mycket om digitalisering och lönekonsultens roll. Jag har också passat på att leta bra lönesystem under mässan.


Stefan Sahlin, Redovisningshuset i Hudiksvall. GävleDala kretsen.

Jag hade förväntat mig hög kvalitet på dessa dagar och tycker att arrangemanget levt upp till det. Det som överraskade mig var kongressen som jag trodde skulle vara som en vanlig årsstämma. Det var positivt med de diskussioner som fördes och jag är glad att det var så högt i tak. Medlemmarna får komma till tals. Jag tyckte också att det var en intressant debatt under Byråforum, jag tar med mig de funderingar för branschen i framtiden som kom upp. Överlag ett mycket bra arrangemang.

På vår facebooksida finns fler bilder från Srf dagarna 2017 >>

 

Läs också…

Srf dagarna 2017: Var redo! Nästa generation företagare kommer att köpa tjänster i större utsträckning

Srf dagarna 2017: Bli viktig för din kund – det är nyckeln till framtiden

Srf dagarna 2017: Håll dig i framkant och var lugn – efterfrågan på vår kompetens kommer INTE att minska

Srf dagarna 2017: Inbjudna av Srf kretsar

Srf dagarna 2017: Elitlopp, vinnare, röjig rock och varm korv

Aktuella artiklar
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons