För första gången sedan starten 2014 genomfördes Srf konsulternas Auktorisationsdag Lön som en helt digital aktivitet. Auktorisationsdagen är det sista steget i auktorisationen och denna gång var det extra många som fick ta emot sina certifikat.

– På grund av coronaläget i våras blev vi tyvärr tvungna att ställa in två av våra mycket uppskattade auktorisationsdagar. De som gjorde sin examen i våras fick nu möjlighet att genomföra auktorisationsdagen och få sitt certifikat, tack vare den nya digitala lösningen, säger Melinda Olsson på Srf konsulternas medlemsantagning.

I utvärderingarnas kommentarsfält kan vi läsa ut att deltagarna var mycket nöjda med dagen. ”Toppenbra att ni är med i digitaliseringen och erbjuder den här dagen digitalt”, ”Ni bidrar även till bättre miljö då många inte behöver flyga/resa för att delta”, ”Hoppas ni fortsätter med denna möjlighet alltid”, var några av kommentarerna.

– Med rätt teknik och ett riktigt bra upplägg blev den digitala Auktorisationsdagen mycket lyckad, säger Helena Ledensjö som är kursansvarig hos Srf Utbildning. På grund av rådande situation kommer vi att fortsätta köra Auktorisationsdagen digitalt även nu under hösten och våren 2021.

Vi hälsar våra nya Srf Auktoriserade Lönekonsulter varmt välkomna till oss. Är du sugen på att bli auktoriserad inom lön? Nästa examensperiod kommer att vara öppen under november månad.

Läs mer och gör vår demo Auktorisationsexamen Lön >>