Nya tjänster, trycksaker och utbildningar inom ITP

Nu förbättrar vi tjänsten för att skicka fil.

I vårt arbete med att förbättra internetkontoret för företag ser vi även över tjänsten för att skicka fil. I februari kommer den som rapporterar via fil att mötas av ett nytt utseende och några nya funktioner i tjänsten. En viktig förändring är att vi kommer att utöka kontrollerna av de filer ni skickar in. På så vis undviker både ni och vi fel som måste rättas till i efterhand. Läs mer på collectum.se.

Handböcker och faktablad

I handboken får du råd om vad du ska rapportera till oss och hur du går tillväga. Nu finns årets upplaga av vår handbok att ladda ner eller beställa. Även valbroschyrer och faktablad till era anställda finns i ny upplaga. Ladda ner eller beställ tryckta exemplar på collectum.se.

Vill du finslipa dina kunskaper inom ITP?

Vad passar dig som administratör bäst? Vi har webbseminarier som är en halvtimme långa och då du deltar från din egen dator. Vi har också träffar på två timmar i våra egna lokaler i Stockholm och på andra orter. Välj ingången Lär dig mer på collectum.se/foretag så hittar du information och anmälningsformulär.

Tipsa gärna oss per mejl till foretag@collectum.se om du har behov av utbildning eller information inom ett specifikt område.

Fakturakörningar 2017

Du har väl koll på när rapporteringen senast måste vara registrerad hos oss för att komma med på nästkommande faktura? En sammanställning över årets klippdatum hittar du under ingången Så här administrerar du, Om fakturan.