Totalt har 150 personer blivit Auktoriserade Lönekonsulter under 2020 och 2021. Ett 40-tal av dem hade möjlighet att komma till det speciella VIP-mingel som arrangerades för dem.

På plats fanns bland andra Malin Dannersten, Auktoriserad Lönekonsult 2021, som jobbar på Fred & Partners Redovisning i Enköping. Den elva personer stora byrån har även kontor i Bålsta.

– Jag är utbildad redovisningsekonom i grunden och har alltid varit intresserad av att jobba med lön. Auktorisationen var ett naturligt steg för mig. Den är ett kvitto på kompetens och ett sätt att marknadsföra byrån som kan locka fler kunder till oss. Det är också intressant hur lönekonsultens roll blir allt viktigare och bredare, säger Malin Dannersten.

Branschkollegan Cecilia Liegnell från 19 personer starka byrån ADD&SUBTRACT i Stockolm auktoriserades under 2020.

– De senaste åren har jag jobbat mycket med lön. Nu fick jag en chans att bli auktoriserad och passade på.  Det är ett sätt att få den senaste informationen och ny input genom en rad kanaler. Jag tar också del av Srf konsulternas utbud av utbildningar, webbinarier och annat, säger Cecilia Liegnell.