Det vill vi såklart fira med alla er som har auktorisationen som tydlig kvalitetsstämpel på sin kompetens och alla era kollegor i branschen. Tillsammans fortsätter vi att utveckla lönebranschen. Som Srf Auktoriserad Lönekonsult® har du möjlighet att lyfta fram din auktorisation i din mejlsignatur, på webben, i din profil på sociala medier med mera. Använd våra snygga digitala logotyper som finns att ladda ner på srfkonsult.se/Mina sidor.

Vårt fokusområde lön

Srf konsulterna lanserade auktorisationen på marknaden den 3 april 2014 och verkar aktivt för en sund branschutveckling på löneområdet. Utvecklingen inom lön går stadigt framåt och vi ser tydligt att kunskapen om löneområdet och den viktiga lönekompetensen, ökat hos myndigheter och viktiga beslutandeorgan sedan vi började arbeta med lön som ett eget fokusområde.

Srf konsulternas uppdrag är att:

  • Lyfta fram och höja statusen på det viktiga löneyrket
  • Ta fram branschstandards på löneområdet
  • Driva och påverka viktiga frågor inom löneområdet
  • Stödja lönebranschens verksamheter
  • Bevaka och påverka utbudet av relevanta fortbildningar inom lön
  • Samverka med viktiga branschintressenter
  • Marknadsföra Auktoriserade Lönekonsulter

Hur firar vi?

Dagen till ära är Srf konsulterna ute hos medlemsföretaget KlaraPapper, en av de löneverksamheter som varit med från starten. Kl 14.00 firar vi med tårta tillsammans med personalen på KlaraPapper och representanter från YH-skolan. Följ med i vårt firande på sociala medier! Vi rapporterar på Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter.

Här kan du läsa intervjun med KlaraPappers Camilla Engström som var en av de första Auktoriserade Lönekonsulterna >>

Som jubileumsgåva bjuds du som är Srf Auktoriserad Lönekonsult in till ett kostnadsfritt webbinarie. Du kommer att få en särskild inbjudan till detta i din mejlkorg.

Firar du också 5-årsjubiléet med oss idag? Med tårta, ballonger, sång? Ta en bild, filma, skriv en text, lägg ut på sociala medier och hashtagga #auktoriseradlönekonsult5år #alk5år #srfkonsulterna


Stort stort grattis hälsar vi från Srf konsulterna – tillsammans blir vi starka!