Nyhetsveckan på Cypern – bredare innehåll och fler kursledare

Nyhetsveckan är sedan länge en av våra absolut mest populära kurser och brukar snabbt bli fullbokad. Till hösten har vi arbetat om både innehåll och upplägg för att du ska få ut så mycket som möjligt av din kursvecka. Nyhetsveckan innehåller nu aktuellt och fördjupning inom redovisning, skatt, moms och lön. Vi har lagt in tre halvdagar med valbara kurspass så att du själv kan välja vad du vill fördjupa dig inom. Dessutom medverkar fyra olika kursledare, alla experter inom sina områden. Och inte nog med det, vi har även sänkt priset!

– Många av våra deltagare har önskat ett utvecklat kursinnehåll och egna valmöjligheter, säger Fredrik Polland, utbildningschef på Srf konsulterna. Det är därför roligt att nu kunna erbjuda även högkvalitativa pass inom moms och lön samt ett flexibelt kursupplägg. Nyhetsveckan är vårt flaggskepp som vi nu höjer kvalitén på ytterligare och vi hoppas att detta får ett positivt bemötande.

I år har vi förlagt Nyhetsveckan på Sunwing Sandy Bay Beach i solsäkra Ayia Napa på Cypern. Hotellet ligger 100 meter från stranden, som är perfekt för snorkling och på hotellområdet finns flera pooler. På Sunwing Sandy Bay Beach finns restauranger och barer, sällskapsytor, fitness och spa. Perfekt när du vill varva nya kunskaper med välbehövliga avbrott för återhämtning och reflektion.

Nyhetsveckan 7-14 oktober • Kursledare Alexandra Wallerius, Catrine Dahl, Maria Albanese och Per Lindblom

Jord- och skogsbruksveckan i Alicante

Jord- och skogsbruksveckan är kursen där du får ta del av det senaste när det gäller företag i jord- och skogsbrukssektorn. Som rådgivare till den här typen av verksamheter ställs du ständigt inför nya utmaningar, som till exempel frågor om marköverföringar, generationsskiften och fastigheter. Under kursveckan får du en rejäl fördjupning inom ekonomi och beskattning, presenterat av några av landets främsta specialister på området.

Ännu en gång åker vi till Alicante, den spanska östkustens charmigaste stad, där både hotell och läget fick toppbetyg av förra årets kursdeltagare. Vi bor på Hotel Sercotel Spa Porta Maris, som ligger i anslutning till både stranden och småbåtshamnen. Alicante är en liten storstad med gemytlig atmosfär, gott om restauranger och många fantastiska stränder. Allt på gångavstånd. Den här årstiden är dessutom klimatet som bäst med en dagstemperatur på 25 grader.

Jord- och skogsbruksveckan 28 september-5 oktober • Kursledare Katarina Bartels och Urban Rydin

Läs mer och boka på srfutbildning.se