Srf konsulternas marknadschef Petra Lagnehag Zars vet vilket värde titlarna innebär för vinnarna. För nya affärer. För stoltheten bland personalen. För kännedomen i och utanför branschen. Dessutom får finalisterna gå på årets största branschdag, med mingel, utan kostnad.

– När det gäller nomineringar till Årets Srf Auktoriserade verksamhet ansöker de tävlande själva. Vi har valt den vägen eftersom nomineringar och röster från kunder skulle ge stora byråer tydliga fördelar varje år, konstaterar Petra Lagnehag Zars.

Läs mer och ansök senast 31 december här >>

Årets verksamhet

Bland tidigare vinnare av den prestigefyllda titeln Årets verksamhet finns redovisningsbyråer och löneavdelningar. Stora, små och medelstora verksamheter.

– Gemensamt för dem är att de gör ett väldigt, väldigt bra jobb som de är stolta över och vill framhålla både externt och internt. Man måste inte revolutionera branschen. Man kan också vara en förebild genom att långsiktigt verka för, och bidra till, ett bra näringsliv på sin ort eller i sin region genom att utvecklas tillsammans med sina uppdragsgivare, säger Petra Lagnehag Zars och fortsätter:

– Många verksamheter klarade sig inte bara igenom den värsta pandemitiden utan gick till och med framåt. Sådant är också värt att uppmärksamma. Inte minst för personalens skull.

Årets konsulter

Förutom Årets Srf Auktoriserade Verksamhet delar Srf konsulterna även ut utmärkelserna Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult.

Här nominerar du en kollega som förtjänar att stå i strålkastarljuset för en dag och bära den åtråvärda titeln i ett år. Du vet vem det är.

Läs mer och nominera senast 31 december här >>

– Det behöver inte vara någon på jobbet. Det kan vara en kollega på en annan byrå som gör ett bra jobb utöver det vanliga. Även kunder kan nominera till kategorierna årets konsulter, berättar Petra Lagnehag Zars.

Priser vid Srf dagen

Samtliga utmärkelser delas ut under Srf dagen i Stockholm 15 mars 2023. Vid eventet 2022 konstaterade förbundsordförande Frans Blom, som agerade prisutdelare, bland annat följande:

– Det är en ynnest att få dela ut dessa utmärkelser till några av landets främsta konsulter och verksamheter i redovisnings- och lönebranschen.