1: Varför slutar du som Rådgivningsexpert?

– Jag har arbetat inom Srf konsulterna i 31 fantastiska år men nu är det dags för förnyelse i samband med att jag drar ned på min arbetsvolym och närmar mig pensionen.

2: Vad är du mest stolt över att ha bidragit till?

– Jag har haft många roller under de 31 åren, men en av de viktigaste sakerna var att införa en auktorisation för redovisningskonsulter och senare även för lönekonsulter. På senare tid är arbetet med rådgivning och certifiering av affärsrådgivare en viktig sak.

3: Vad kan deltagarna i utbildningarna du leder förvänta sig i höst?

– I höst kör vi de populära kurserna i affärsrådgivning igen som nu har fått ett nytt steg: Affärsrådgivning 4 – Företagsanalys och värdering i praktiken. Det blir en intressant kurs för att verkligen träna på att vara rådgivare vid viktiga beslut!

4: Kommer du att ha andra engagemang för Srf konsulterna?

– Jag sitter redan i en utredning som handlar om bolag som brottsverktyg och den viktiga frågan om framtida revisionsplikt. Utöver detta finns inget bestämt, men vi har många mycket kunniga på vår sakavdelning så jag är inte orolig för fortsättningen.

5: Hur och var kopplar du av i sommar?

– Inte bestämt men sannolikt med en bilsemester till Italien, som vi redan längtar till! Vi älskar hela Italien men särskilt området kring Gardasjön och Comosjön.