Via tidningenkonsulten.se håller du dig uppdaterad på allt som händer i branschen och sådant som påverkar dig och dina kunder. I webbtidningen hittar du även ett digitalt arkiv för alla artiklar som publiceras i vårt tryckta magasin. Detta för att du ska kunna dela och söka efter allt artikelmaterial vi publicerar.

Karolina Gunnarsson är ansvarig för Srf konsulternas tidningsproduktioner avseende grafisk form, format och funktioner och sitter med i redaktionsrådet där innehållet planeras. Det tryckta magasinet Konsulten kommer ut 4 gånger per år och tidningenkonsulten.se är vår mediekanal där nytt och aktuellt publiceras löpande. Två helt olika produkter med innehåll som kompletterar varandra.

– Målet med vår nya webbtidning är att samla alla våra nyhetsflöden i en kanal. Srf Nyhetsbevakning och Srf konsulternas remissvar finns nu som en del i webbtidningen. Det som återstår är att plocka in artiklarna från Srf Företagsaktuellt samt att vi ska lansera Srf bloggen, där du kommer att möta olika skribenter. Det kommer i steg 2, säger Karolina Gunnarsson.

Tidningen Srf Företagsaktuellt blir helt digital 2019. Det innebär att alla medlemmar och kunder kommer att få artiklarna från Srf Företagsaktuellt tillsammans med övriga artiklar i tidningenkonsulten.se via Nyhetsbrev som skickas ut till alla medlemmar och kunder via e-post.

Det är mycket som ska på plats för att ställa om till digitala flöden, säger Eva Byström som är marknadskoordinator hos Srf konsulterna. Vi har ett flertal medlemsföretag som profilerar sig med tidningen Företagsaktuellt till sina kunder. Från 2019 kommer Företagsaktuellt endast att publiceras och distribueras som digitala artiklar via nyhetsbrev även till kunderna. Självklart kommer man även i den digitala varianten kunna profilera sig med sin egen logotyp.

Mer information om digitaliseringen av Srf Företagsaktuellt kommer snart. Alla medlemsföretag och kunder som idag har Företagsaktuellt till sina kunder kommer att bli kontaktade.

Är du och ditt företag intresserade av att profilera er med ett eget nyhetsbrev till era kundföretag med digitala artiklar inom områdena skatt och företagande erbjuder vi tjänsten Srf Nyhetsbrev till kund. Nyhetsbrevet innehåller nyheter från Företagsaktuellt och du kan även välja att lägga till egen ingress i utskicket.

Är ditt företag i behov av att synas på nätet via en modern och informativ hemsida kan du istället välja lösningen Srf Medlemswebb inklusive digitalt Nyhetsbrev till kund. I Srf Medlemswebb finns färdigt innehåll med information om bland annat auktorisationen, kalender med Skatteverkets viktiga dagar samt möjlighet att lägga till eget unikt innehåll om företaget. Srf Nyhetsbevakning och artiklarna från Företagsaktuellt publiceras med automatik i denna hemsideslösning.