Anton, med placering i Stockholm, kommer inledningsvis att jobba med event, kampanjer och texter med marknadsföringssyfte. På hans bord just nu finns bland annat förberedelser inför den stora kongressen, kongressmiddagen och mässan den 28 och 29 september.

– Det är ett perfekt första uppdrag att jobba tillsammans med de andra i gruppen med det. Dels innebär det många olika arbetsuppgifter som ger en bra insikt i arbetet, dels får jag möjlighet att träffa medlemmar, partners och andra i branschen i höst, säger 29-årige Anton som bor på Södermalm med sambo och dotter.

Fritiden ägnas åt familjen, programmering, matlagning och resor. I sommar blir det tid att vistas i släktens hus i Ängelsberg utanför Fagersta.

Han hittade till tjänsten genom en bekant som rekommenderade Srf konsulterna som en stabil arbetsgivare med många olika karriärvägar. Efter att ha jobbat vid startupbolag, inom spelvärlden och på en lanthandel som drabbades hårt av pandemin lät det mycket attraktivt.

– Jag har en examen i kommunikation och media från Södertörns högskola i grunden och har länge önskat mig ett jobb i linje med den, hos en seriös arbetsgivare. Nu har jag det och ärligt talat märkte jag direkt att jag hamnat på rätt plats. Det finns en grundmurad stabilitet i organisationen samtidigt som man välkomnar nya idéer och egna initiativ, konstaterar Anton som började sig tjänst 1 juni.