Yrkestitel: Löneexpert, Auktoriserad Lönekonsult.

På Srf konsulterna sedan: Oktober 2022.

Utbildning: Internationell säljare/marknadsförare- Sälj & marknadshögskolan.

Lönespecialist, Iterum. System och processutveckling för lönespecialister, Iterum.

Jobbade senast vid: Som HR genereralist Nordics på Intertek Semko AB.

Därför valde jag Srf konsulterna: ”Det beror på flera saker. Den tydliga visionen och det goda ryktet på marknaden, i kombination med att få vara med och påverka yrkesrollens ställning på arbetsmarknaden. Men också för att vara delaktig i att jobba för kvalitetssäkrande kompetens för branschen. Att Srf konsulterna tar ansvar och arbetar med stor drivkraft lockar mig också.”

Arbetsuppgifter: Medlemsservice utifrån expertkunskap. Ansvar för arbetsgrupper samt utbildningsfrågor.

Personlig ambition: ”Jag tror på att fokusera på lärande. Saker blir inte alltid som du vill, men om du försöker ha en realistisk syn på livet är du mer inställd på att lära så mycket som möjligt, även av dina misstag. You only fail when you stop trying. Failure is success in progress.”

Möter medlemmarna: ”På nätverksträffar, utbildningar, seminarium och framöver förhoppningsvis lite mer i deras arbetsmiljö. Exempelvis på utbildningen Lönehantering 1 (1 och 2 februari 2023) samt 1 december på en nätverksträff på house of Wise i Stockholm.”

Viktigast på jobbet just nu: ”Introduktionen till mina rutinmässiga arbetsuppgifter och att skapa bra relationer till mina nya kollegor.”

På fritiden: ”Fritiden spenderar jag med min underbara familj som består av min man och tre barn. Jag är mycket engagerad i träning, både för min egen del och när det gäller barnens aktiviteter.

Jag är full av energi, lever med tanken på att aldrig ge upp. Jag tycker om att hela tiden lära mig mer och ständigt utvecklas och jag tror att det är därför jag alltid har tyckt om att träna.”