I år kommer Srf konsulternas förbund för första gången att dela ut en utmärkelse i kategorin Årets auktoriserade byrå. Srf anslutna byråer, företag och avdelningar med Auktoriserade Redovisningskonsulter och/eller Auktoriserade Lönekonsulter har nu möjlighet att ansöka om denna utmärkelse. För dig som har en fantastisk kollega som du vill lyfta fram som en fin förebild för branschen så är det dessutom hög tid att nominera till Årets Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Auktoriserade Lönekonsult.

Slussarna för att nominera till Årets Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Auktoriserade Lönekonsult är öppna året runt och det börjar nu bli hög tid att nominera den person som du ser som en god förebild för redovisnings- eller lönebranschen. Nu öppnas även slussarna för ditt företag att ansöka om att kunna stå som vinnare i kategorin ”Årets auktoriserade byrå/företag/avdelning”.

Kriterier för ansökan till Årets auktoriserade byrå

Byrån, företaget eller avdelningen ska:

  • Ha Srf Auktoriserade konsulter (medlemmar hos Srf konsulterna)
  • Uppfylla kriterierna för Srf auktoriserad byrå – förhållande 1:5 ska alltså vara uppfyllt
  • Verksamheten ska ha minst två verksamma
  • Vara ett bra föredöme för hela den yrkeskår och bransch företaget är verksamt i

Vid ansökan ska ni besvara ett antal frågor samt motivera varför just er byrå, företag eller avdelning ska bli utnämnd till Årets auktoriserade byrå.

Sista dag för ansökan och/eller nominering i samtliga utmärkelsekategorier är den 3 juli 2018.

En jury utser tre kandidater i vardera kategori som går vidare till slutnominering och de slutnominerade kommer att publiceras efter sommarledigheten. De tre nominerade i varje kategori bjuds in och presenteras sedan live under Srf Kongressmiddag den 26 september. Kongressmiddagen är en del av de årliga Srf dagarna. Vid middagen koras också vinnarna av Årets Auktoriserade Redovisningskonsult, Årets Auktoriserade Lönekonsult och Årets auktoriserade byrå inför hundratals middagsgäster från branschen.

Ditt företag kan ansöka och nominera i samtliga kategorier där ni uppfyller kriterierna. I vilken kategori vill du se ditt företag stå som vinnare?

Kriterier och nominering till Årets auktoriserade konsulter >>

Ansökan till Årets auktoriserade byrå >>

Läs om Srf dagarna 2018 >>