Onsdag och torsdag 26-27 september är dagarna du ska boka i din kalender. Då genomförs årets Srf dagar vid Kistamässan strax norr om Stockholm, som sig bör i anslutning till den populära mässan Ekonomi & Företag. Nytt för i år är att våra kongressförhandlingar inleds efter lunch på onsdagen, bra för dig som inte vill resa till Stockholm dagen innan. Du hinner dessutom lyssna till mässans huvudtalare innan vi sätter igång, klockan 11.45 håller Anna Kinberg Batra en föreläsning på temat ”Ledarskap när allting förändras”. För dig som kan vara på plats redan på onsdag förmiddag kommer Srf konsulternas redovisningsexpert Claes Eriksson att hålla ett kostnadsfritt mässeminarie på temat ”Högaktuellt inom redovisning”.


Svante Randlert, Anna Kinberg Batra och Pontus Axelsson 

Intressanta och nyttiga mässeminarier

Förutom Claes Eriksson och mässans huvudtalare Anna Kinberg Batra så kan du lyssna till intressanta föreläsare såsom Svante Randlert med föreläsningen ”Så blir du en drömarbetsgivare” och Zennie Sjölund, Srf konsulternas branschansvarig lön, om vad som är högaktuellt inom lönebranschen. Srf konsulterna kommer även att prata om vikten av auktorisation för både redovisnings- och lönekonsulter och hur du gör karriär. Dessutom kan du ta del av skattetips, hur du levererar kundvärde med hjälp av ny teknik och jobbar smartare men för den delen inte hårdare. På de olika utställarscenerna finns med andra ord mycket nyttigt att hämta.

Branschforum för redovisning och lön

På torsdagen genomför vi våra populära branschforum och temat för dagen är ”Säkra tjänster ger trygga kunder”. Som konsult i redovisnings- och lönebranschen är det av största vikt att arbeta aktivt med att säkerställa kunddata på olika sätt. Förutom välkända åtgärder som brandväggar, back-up rutiner, virusskydd och säker lagring dyker det upp nya utmaningar. Dataintrång som knappt lämnar några spår efter sig, hackning av e-post som kan leda till falska uppdrag om betalningar och andra bedrägerier. GDPR, den nya dataskyddsförordningen, ska uppfyllas. Ja, nog finns det mycket att diskutera när det handlar om säkra tjänster. Våra branschforum passar alla på byrån, inte bara byråledare.

Srf Kongressmiddag på Wallmans

Årets stora branschfest hålls i år på anrika Wallmans i centrala Stockholm. I unik miljö bjuds du på en fartfylld galakväl med flerrättersmeny, serverad av Wallmans stjärnor som även bjuder på en fantastisk show. Under kvällen koras Årets Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Auktoriserade Lönekonsult och för första gången Årets auktoriserade byrå. Kvällen avslutas som vanligt på dansgolvet. I år till riktigt bra pris för dig som är ansluten till Srf konsulterna.

En minnesvärd upplevelse

Har du inte tidigare varit deltagare vid Srf dagarna så kan vi varmt rekommendera ett besök i år. Du kan fylla på med nyttig kunskap, är du medlem hos oss får du dessutom aktualitetstimmar på vissa seminarier. Du kan ta del av många fördelaktiga erbjudanden från de utställande företagen vid Ekonomimässan. Du kan lyssna till inspirerande föreläsningar som ger bra tips till ditt dagliga arbete. Och du får en fantastisk gemenskap med alla kollegor från stora delar av landet.

Upp till 500 kronor i rabatt när du bokar dig senast 3/7! Ett utförligt program, viktig information och anmälan hittar du på srfdagarna.se

Varmt välkommen till årets Srf dagar!