– Lön är ett viktigt område med många verksamma i hela landet. Det känns därför mycket bra att ge fler möjlighet att bli medlemmar hos oss utan att vara auktoriserad. Vi jobbar redan idag med frågor inom löneområdet och vill med det nya medlemskapet att alla verksamma inom lön ska kunna ta del av det vi gör och tillsammans med oss driva lönebranschen framåt, säger Zennie Sjölund som är branschansvarig lön hos Srf konsulterna.

Syftet med det nya medlemskapet är att erbjuda alla verksamma inom lön en branschtillhörighet och en naturlig plattform för branschinformation, kunskapshämtning och erfarenhetsutbyte. Tillsammans blir vi en ännu starkare röst hos beslutsfattare och myndigheter.

– Vi har idag fler än 500 Auktoriserade Lönekonsulter organiserade i förbundet och intresset är fortsatt stort. Tillsammans med många fler verksamma i lönebranschen får vi ännu större tyngd hos beslutsfattare och myndigheter kring viktiga frågor inom lön, säger Roland Sigbladh, förbundsdirektör hos Srf konsulterna.

Srf medlem är ett medlemskap för dig som är verksam inom lön i en miljö som kan följa SALK – Svensk standard för Auktoriserade Lönekonsulter. Så snart du fått bekräftelse på att du blivit antagen som Srf medlem får du direkt tillgång till SALK-onlinekurs samt en logotyp som profilerar ditt medlemskap hos Srf konsulterna. Utan krav på auktorisation.

Tillsammans lyfter vi lönebranschen!