I tider då många företagare är i extra stort behov av den kompetens som finns i redovisnings- och lönebranschen är det också av yttersta vikt att de hittar till de allra främsta i landet.

– Vi har tagit fram två nya reklamfilmer som visar vikten av att välja en Auktoriserad Redovisningskonsult och en Auktoriserad Lönekonsult. Filmerna kommer att synas på Facebook och YouTube under april månad, säger Petra Lagnehag Zars, marknadschef hos Srf konsulterna.

Kampanjen är riktad mot företagare och vi räknar med att få cirka 6 miljoner visningar för denna målgrupp.

– Vi vet att många av våra medlemmar och deras kollegor är inne i årets mest arbetsintensiva period, förmodligen högre belastade än vanligt på grund av rådande situation. Men det är också nu som behovet hos landets företagare är som störst. Vi släpper därför den här kampanjen mitt under brinnande högsäsong, för att få allra bästa genomslag. Kanske har du som konsult inte tid att ta in nya kunder precis nu, be då att få återkomma, säger Petra Lagnehag Zars.

Srf konsulternas marknadsenhet vill gärna att du hör av dig och berättar om du får förfrågningar kopplade till kampanjen. Mejla till marknad@srfkonsult.se


Se filmen Välj en Auktoriserad Redovisningskonsult här >>


Se filmen Välj en Auktoriserad Lönekonsult här >>