Annons

Ny ägarpartner i LRF Konsult

LRF Konsult är en av Sveriges ledande rådgivnings- och redovisningsbyråer med 75 000 kunder. För att fortsätta ligga i framkant och leverera högkvalitativa tjänster har tidigare ägaren LRF valt att ta in Altor som ny huvudägare.
Text: Tina Sjöström

Fondbolaget Altors fyra fonder har hittills investerat 3,8 miljarder euro i fler än 40 mellanstora nordiska företag med fokus på värdeökning genom tillväxt. Efter köpet i LRF Konsult kommer Altor att äga 75 procent av bolaget medan LRF står kvar som en långsiktig minoritetsägare med 25 procent.


Katarina Klingspor

– Vi ska få landets småföretagare att växa. Därför gäller det att hela tiden skapa ännu bättre nytta för kunden – nya digitala tjänster, effektiv och kunnig rådgivning och ett bredare tjänsteutbud. Med Altor som ny huvudägare får vi ännu bättre möjligheter att vara snabbrörliga och offensiva när det gäller utveckling för att möta kundernas nya behov, säger Katarina Klingspor, VD LRF Konsult i ett pressmeddelande.

– LRF Konsult är en affärsrådgivare med bred branschkunskap inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och mäkleri. Den lokala närvaron genom det omfattande kontorsnätet är en unik tillgång. Vi ser goda utvecklingsmöjligheter för LRF Konsult på en marknad i snabb förändring, säger Altors grundare Harald Mix.

Aktuella artiklar
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons