Annons
Branschaktuellt Redovisning

Ny lönsam medlemsförmån!

Inför 2017 förbättras medlemsnyttan väsentligt genom en unik nyhet i medlemskapet. Medlemsavgiften innehåller från och med i år även en onlinekurs som ger viktiga kunskaper och aktualitetstimmar för Auktoriserade Redovisningskonsulter.
Text: Caroline Giannias Kaib
Annons

Det innebär att du som är auktoriserad medlem hos Srf konsulterna, kommer att få branschanpassad uppdatering via en e-kurs. 2017 års onlinekurs är ”Reko i byråverksamheten”, som utöver viktig kunskap ger 4 aktualitetstimmar i redovisning. Detta kurspaket ingår från 2017 i den årliga auktorisationsavgiften.

Onlinekursen för 2017 är under produktion och kommer att levereras med automatik till dig så snart den är klar. Du behöver bara bestämma när och var det passar bäst att se den och självklart kan du dela med dig kursen till dina kollegor på byrån. Som Auktoriserad Redovisningskonsult genomför du alltid din egen onlinekurs för att få timmarna registrerade på dig. Det är viktigt eftersom varje onlinekurs är registrerad på den mottagare den tilldelats.

– Vårt motto är att det ska märkas att vara medlem i Srf konsulterna, säger Roland Sigbladh, förbundsdirektör hos Srf konsulterna. Vi är glada att kunna erbjuda dig som är auktoriserad hos oss ett medlemskap som levererar branschens bästa koncept!

Aktuella artiklar
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons