Annons
Branschaktuellt

Småföretagarnas Riksförbund får ny ordförande

Peter Thörn tar steget upp från vice ordförande till tillförordnad ordförande för Småföretagarnas Riksförbund sedan Anne A Marbrandt av personliga skäl valt att avgå.
Text: Tina Sjöström
Annons

Anne A Marbrandt valdes till ordförande för organisationen Småföretagarnas Riksförbund tidigare i år. Nu väljer hon att avgå av personliga skäl och med omedelbar verkan. Peter Thörn axlar rollen som tillförordnad ordförande fram till ordinarie förbundsstämma 2018.

– Vi har sedan start framgångsrikt arbetat för att småföretagare ska få uppmärksamhet och stöd från beslutsfattare. Förbundet är en viktig opinionsbildande röst, speciellt under kommande valår och jag ser fram emot att få fortsätta arbetet för bättre förutsättningar för våra minsta företag, säger Peter Thörn i ett uttalande.

Småföretagarnas Riksförbund är en partipolitiskt, etniskt, religiöst och kulturellt obunden organisation som arbetar för att främja privat företagsamhet. I styrelsen sitter aktiva småföretagare som driver medlemmarnas intressen, bland annat genom opinionsarbete, debatt och möten med politiker.

Aktuella artiklar
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons